top of page

Nieuwe aankoop bij Edwin Hoogland

Afgelopen weekend hebben wij een duivin aangeschaft van Edwin Hoogland uit Oldebroek, een liefhebber die een kwalitatief hok met duiven heeft van o.a. zijn schoonvader Henk Scheffel en de Comb. Verbree.

De duivin komt uit "DILANA" een rechtstreekse duivin van Comb. Verbree uit Putten. De vader van "DILANA" is "CONTO" welke weer vader is van "OLYMPIC SAMANTA". De moeder is een rechtstreekse van de Comb. Mantel.

De vaders is een rechtstreekse zoon van "RACE AGAINST TIME" van de Combinatie Lin als vader. Deze doffer was 2e Beste Doffer van WHZB in 2013. Aangezien wij diverse duiven van Combinatie Lin op het kweekhok hebben zitten is dit een mooie aanvulling en goed kruisingsmateriaal.

Met deze duivin kunnen we dus vele kanten op en ze gaan zeker dit jaar nog op "SON CAPRINA" (Halbroer van OLYMPIC SAMANTA) van de Comb. Verbree welke in 2017 bij ons al 2 goede jongen heeft gegeven die al diverse prijzen bij de eerste 10 hebben gevlogen.

More news
bottom of page