top of page

5e Beste Dagfondduif WHZB/TBOTB 2018 heeft als vader een rechtstreekse Van Panhuis duif!

Henk Scheffel uit Elburg heeft dit jaar de 5e Beste Dagfondduif van WHZB?TBOTB. De vader van deze duif is "MAX" de superkweker van Henri van Linde welke een rechtstreekse Van Panhuis is met als ouders de "CREILMAN BREEDER"en "MYSTERIOUS EURO". De Max is ook al grootvader van de 1e Nationale Duifkampioen op de Dagfond in 2016 en de beste doffer van Nederland WHZB/TBOTB 2016. Onze "MYSTERIOUS EURO" is daarnaast ook moeder van 1e Nationale Duifkampioen Jong NPO 2011 dus er mag met recht gesproken worden over een superkweekster. Op ons eigen kweekhok zijn nog genoeg duiven van deze lijnen te vinden en zijn er met name in 2018 enkele kinderen van de "MAX" op het kweekhok bijgekomen.

More news
bottom of page